Horecabeveiliging

Ons bedrijf is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in het beveiligen van horecaondernemingen door heel Nederland.

Onze beveiligingsmedewerkers zijn ingesteld als gastheer en altijd aanspreekbaar voor de bezoekers. Probleemsituaties worden nog voordat ze zichtbaar worden herkend en zo mogelijk discreet en professioneel opgelost. De beveiligingsmedewerkers zijn zichtbaar aanwezig waar nodig, maar zijn ook gewend om juist uit het zicht van de gasten de veiligheid te monitoren.

De samenleving wordt harder en steeds gewelddadiger. Ook horecaondernemingen hebben hier helaas steeds meer mee te maken. R&T Security kan u helpen uw onderneming te behoeden voor dergelijke problemen of helpen ze op te lossen.

R&T maakt samen met u een beleidsplan. Onze horecaportiers zullen zich aan dit beleidsplan houden en daardoor uw onderneming zo veel mogelijk van dergelijke praktijken behoeden. Onze horecaportiers zijn speciaal geselecteerd op verbale kwaliteiten, uitstraling en ervaring. Hierdoor zult u altijd met een gerust hart binnen uw eigen onderneming kunnen werken en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten.

Tijdens al onze werkzaamheden staat de wens van de opdrachtgever voorop. Want als de opdrachtgever tevreden is zijn wij tevreden. Bij R&T Security staat gastheerschap en kwaliteit altijd hoog in het vaandel.

graaf-plmprreivq8ya3m6vz1cktry3p1gv4erpr1piif4xk